Smotra crkvenih zborova i pjevačkih skupina

Smotra crkvenih zborova i pjevačkih skupina Đakovačko-osječke nadbiskupije održat će se u dva termina u Bošnjacima i u Đakovu. Prvi termin je subota, 5. listopada u Župi svetoga Martina u Bošnjacima (19. listopada Đakovo). Okupljanje je od 9.30, misno slavlje u 10,15, a revijalni dio smotre počinje u 11 sati.

Drugi termin je u đakovačkoj katedrali u subotu, 19. listopada. Okupljanje je od 9.30, misno slavlje u 10:15, a revijalni dio smotre počinje u 11 sati. 

Nijedan zbor ni skupina nije obavezna sudjelovati u revijalnom dijelu susreta, ali je obavezna prijava za sudjelovanje do 30. rujna u Pastoralni centar s naznakom termina i mjesta sudjelovanja. Svaki zbor ili skupina na revijalnom dijelu nastupa s jednom skladbom koju će prijaviti zajedno s prijavom o sudjelovanju.

Na misi svi zborovi zajedno pjevaju iz pjesmarice Pjevajte Gospodu pjesmu novu, a Misa u čast blaženom Leopoldu Mandiću skladatelja o. Zvonka M. Pšaga dostupna je u pdf obliku na mrežnoj stranici djos.hr i ovdje Z. M. Pšag – Misa.