Institut za novu evangelizaciju

Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.”
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
vladimir.dugalić@djos.hr
031/802 305
Martina Kuveždanin, tajnica
institut-osijek@djos.hr
031/253 918

 

NAJAVE DOGAĐANJA:

  • „Socijalni četvrtak“ pod vodstvom mr. Igora Jakobfija održat će se u četvrtak, 28. siječnja u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“. Svi sudionici trebaju poštovati epidemiološke mjere, a predavanje će započeti u 19:30.
  • Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata održat će se u ponedjeljak, 25. siječnja s početkom u 19:30 u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ Biblijsko-molitvene večeri održavat će se uz poštivanje epidemioloških mjera. Svi sudionici trebaju poštovati epidemiološke mjere.
  • OSIJEK / SLAVONSKI BROD (TU) – U drugom ciklusu predavanja „Obiteljskoga četvrtka“, kojega organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, u četvrtak 28. siječnja 2021. u 19:30 sati održat će se peti webinar putem ZOOM platforme s temom: “Izgrađivanje bračnog zajedništva – savjeti za kontinuirano ulaganje u bračni odnos”. O temi će govoriti Elizabeta Matuzović, teolog, sveučilišna specijalistica supervizije u psihosocijalnom radu te bračna i obiteljska savjetovateljica Đakovačko-osječke nadbiskupije. Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na svakom pojedinom webinaru potrebno je prijaviti se slanjem mail-a na jednu od adresa: son@djos.hr; savjetovaliste-sb@djos.hr; savjetovaliste-os@djos.hr Prijave će biti moguće tjedan dana prije svakog pojedinog webinara pa sve do popunjenosti dostupnih mjesta. Napomena:  oni koji se prijave, a ukoliko su mjesta za sudjelovanje popunjena, dobiti će poveznicu sa snimkom predavanja.