Institut za novu evangelizaciju

Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.”
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
vladimir.dugalić@djos.hr
031/802 305
Martina Kuveždanin, tajnica
institut-osijek@djos.hr
031/253 918

 

NAJAVE DOGAĐANJA:

  • Peti ciklus biblijskih tribina pod nazivom „Biblijski ponedjeljak“ započinje 19. listopada u 19:30 u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“. Tribine će se održavati uz poštivanje epidemioloških mjera, svakoga prvog i trećeg ponedjeljka u mjesecu, a predavat će prof. dr. sc. Ivica Čatić.

  • Peti ciklus socijalnih tribina pod nazivom „Socijalni četvrtak“ započinje 29. listopada u 19:30 sati u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“. Tribine će se održavati uz poštivanje epidemioloških mjera svakoga drugog/četvrtog četvrtka u mjesecu, a  voditi će ih mr. Igor Jakobfi.
  • Peti ciklus Biblijsko-molitvenih večeri pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata započinje u ponedjeljak, 9. studenoga s početkom u 19:30 u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ Biblijsko-molitvene večeri održavat će se uz poštivanje epidemioloških mjera, svaki drugi ponedjeljak u mjesecu.
  • Novi ciklus predavanja „Obiteljskog četvrtka“ koje organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata i dalje će se održavati putem webinara. Sljedeći „Obiteljski četvrtak“ održat će se 29. listopada u 19:30 na temu „Nositi se s različitostima u braku – prepreka ili prilika?“, a izlagat će Tomislav Balen, inženjer elektrotehnike, specijalizant Diplome na Papinskom teološkom institutu Ivan Pavao II. za brak i obitelj, obiteljski medijator i obiteljski savjetnik iz smjera transakcijske analize te Danijela Balen, teolog, kateheta, specijalizantica Mastera na Papinskom teološkom institutu Ivan Pavao II. za brak i obitelj, obiteljski medijator i obiteljski savjetnik iz smjera transakcijske analize. Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na svakom pojedinom webinaru potrebno je prijaviti se slanjem mail-a na adrese: son@djos.hr; savjetovaliste-sb@djos.hr; savjetovaliste-os@djos.hr.