Institut za novu evangelizaciju

Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.”
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
vladimir.dugalić@djos.hr
031/802 305
Martina Kuveždanin, tajnica
institut-osijek@djos.hr
031/253 918

NAJAVE DOGAĐANJA:

  • Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata održat će se u ponedjeljak, 8. veljače s početkom u 19:30 u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ Biblijsko-molitvene večeri održavat će se uz poštivanje epidemioloških mjera. Svi sudionici trebaju poštovati epidemiološke mjere.
  • „Socijalni četvrtak“ pod vodstvom mr. Igora Jakobfija održat će se u četvrtak, 11. veljače u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“. Svi sudionici trebaju poštovati epidemiološke mjere, a predavanje će započeti u 19:30.
  • OSIJEK / SLAVONSKI BROD (TU) – U drugom ciklusu predavanja „Obiteljskoga četvrtka“, kojega organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, u četvrtak 25. veljače 2021. u 19:30 sati održat će se šesti webinar putem ZOOM platforme s temom: “Kako upravljati ljutnjom u obiteljskim odnosima?” O temi će govoriti Željka Horvat, socijalni pedagog i Dražen Puljko, psiholog.

    Zbog ograničenog broja sudionika, za sudjelovanje na ovom webinaru potrebno je prijaviti se preko sljedeće poveznice: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcrdO2sqzkoEtf1oKu9nfU4FijmfbzNnSQD

    Prijave će biti moguće tjedan dana prije svakog pojedinog webinara pa sve do popunjenosti dostupnih mjesta.