Institut za novu evangelizaciju

Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.”
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
vladimir.dugalić@djos.hr
031/802 305
Martina Kuveždanin, tajnica
institut-osijek@djos.hr
031/253 918

NAJAVE DOGAĐANJA:

  • „Socijalni četvrtak“ pod vodstvom mr. Igora Jakobfija održat će se u četvrtak, 20. svibnja u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“. Svi sudionici trebaju poštovati epidemiološke mjere, a predavanje će započeti u 19:30.
  • „Socijalni četvrtak“ pod vodstvom mr. Igora Jakobfija održat će se u četvrtak, 10. lipnja u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“. Svi sudionici trebaju poštovati epidemiološke mjere, a predavanje će započeti u 19:30.
  • Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata održat će se u ponedjeljak, 14. lipnja s početkom u 19:30 u pastoralnim prostorima uz Nadbiskupski vikarijat u Osijeku, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ Biblijsko-molitvene večeri održavat će se uz poštivanje epidemioloških mjera. Svi sudionici trebaju poštovati epidemiološke mjere.