Radionice za roditelje prvopričesnika i krizmanika

Sa željom sveobuhvatnoga, cjelovitog, posebice redovitog pastoralnog i katehetskog rada s roditeljima djece i mladih koji se pripremaju za sakrament Prve pričesti i krizme te kvalitetnijeg animiranja, vođenja, pokretanja, osnivanja i rada župnih obiteljskih skupina u župama Đakovačko-osječke nadbiskupije, članovi Nadbiskupijskog povjerenstva za pastoral braka i obitelji, na zahtjev pojedinih župnika i vjeroučitelja, napose voditelja župnih obiteljskih skupina, redovito će tijekom pastoralno-katehetske godine pripremati radni materijal, kojim se želi olakšati svim svećenicima i vjeroučiteljima pripravu i rad s roditeljima prvopričesnika i krizmanika, kao i pomoć pri osnivanju, pokretanju, i animiranju župnih obiteljskih skupina.

Radnim materijalom želi se ohrabriti bračne parove u življenju bračno-obiteljskih vrednota u okolnostima suvremenih događanja.

Radni materijal za mjesec studeni pripremila je gđa Marija Majdenić, mag. psih., pod naslovom „Iskrenost – temelj bračnog i obiteljskog života“.

Prilog: ISKRENOST radionica za studeni