Teen STAR

Ured za pastoral braka i obitelji naše nadbiskupije u suradnji s Udrugom za cjeloviti spolni odgoj Teen Star tijekom veljače i ožujka 2015. godine planira organizirati tečaj za voditelje Teen Star programa. Program Teen Star namijenjen je mladima, posebice prvim razredima srednje škole.

Edukacija je namijenjena svim zainteresiranim osobama, napose župnim katehetama i vjeroučiteljima. Dio programa provodi se zajedno za djevojke i za mladiće, dio programa posebno za djevojke, i posebno za mladiće. Stoga bi bilo dobro u župi imati educirane voditelje oba spola.

Program edukacije traje 40 sati. Edukacija bi se odvijala petkom navečer i subotom cijeli dan kroz tri do četiri tjedna u Đakovu ili Osijeku. Kotizacija za sudjelovanje u edukaciji je 250 kuna po osobi. Budući da je subotom predviđen cjelodnevni program, polaznicima trebamo osigurati i ručak. Sveukupno predviđeni troškovi po osobi iznosili bi 500 kuna. Prema sugestiji nadbiskupa mons. dr. Đure Hranića župe se mole da zainteresiranim osobama financiraju edukaciju. Moguće je predložiti polaznicima da i oni snose dio troškova.

Prijave su moguće do kraja siječnja u Pastoralnom centru Đakovačko-osječke nadbiskupije (tel: 031/802-227; fax: 031/812-781; e-mail: pastoralni.centar@djos.hr).

VIŠE INFORMACIJA O TEEN STAR-u

PP prezentaciju o Teen Staru