Najave

Event Information:

 • Čet
  20.
  pro
  2018.

  Posljednja radionica ciklusa „Majčinstvo – obje strane priče“

  OSIJEK (TU) - Posljednja ovogodišnja radionica o majčinstvu i roditeljstvu  koja se održava u okviru projekta Majčinstvo – obje strane priče, održava se u četvrtak, 20. prosinca s početkom u 17.30 u prostorima Bračnog i obiteljskog savjetovališta u Osijeku, Strossmayerova 58.

  Ciljevi programa Majčinstvo – obje strane priče jesu olakšavanje nošenja s izazovima majčinstva, pružanje podrške i ohrabrivanje u suočavanju s nesigurnostima, osvještavanje negativnih osjećaja i učenje kako se nositi s istima, dijeljenje iskustva te osnaživanje samopoštovanja i poboljšanje kvalitete života majki. Provodi se uz potporu grada Osijeka.

  Pozivamo sve zainteresirane majke, ali i očeve da nam se pridruže, a dobrodošla su i djeca. Poznato je kako je igra primarni način učenja o sebi, drugima i okolini; univerzalna je i instinktivna. Pomoću nje dijete istražuje svijet i otkriva svoje mogućnosti, ali ona odražava i što dijete osjeća, misli, doživljava i želi. Igrom se jačaju emocionalne, kognitivne, socijalne i govorne vještine, kao i samopouzdanje djeteta. Dok se djeca budu igrala, majke i očevi  mogu opušteno razmjenjivati svoja iskustva.