Institut za novu evangelizaciju

Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.”
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
vladimir.dugalić@djos.hr
031/802 305
Martina Kuveždanin, tajnica
institut-osijek@djos.hr
031/253 918

 

  • „Biblijsko-molitvena večer“ pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata održat će se 20. svibnja u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (Strossmayerova 58) s početkom u 19:30 sati.

 

  • Udruga katoličkih intelektualaca, Institut za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ te Ogranak Matice hrvatske u Osijeku organiziraju predstavljanje zbornika “Misaona popudbina Tome Vereša”. Predstavljanje će se održati u utorak, 21. svibnja u 19:30 u Pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (J. J. Strossmayera 58). Sudjelovat će: izv. prof. dr. Stjepan Radić, izv. prof. dr. Krešimir Šimić, doc. dr. Boško Pešić, urednik Tomislav Žigmanov, a predstavljanje će moderirati doc. dr. Krešimir Bušić.

 

  • „Vjetar Božji“ naslov je molitveno-katehetskih susreta u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ i Rezidencije Družbe Isusove u Osijeku s podnaslovom „Život Crkve – Život Duha“, a u cilju otkrivanja dubljeg odnosa s Duhom Svetim. Susreti su predviđeni za sve starije od 35 godina, održavaju se u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek, pod vodstvom p. Sebastijana Šujevića, DI. Susret na temu “Duh svjedoči” bit će 22. svibnja s početkom u 19:30.