Institut za novu evangelizaciju

Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.”
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
vladimir.dugalić@djos.hr
031/802 305
Martina Kuveždanin, tajnica
institut-osijek@djos.hr
031/253 918

 

Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata održat će se u ponedjeljak, 27. siječnja u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (Strossmayerova 58) s početkom u 19:30 sati.

Biblijska tribina pod vodstvom prof. dr. Ivice Čatića, održat će se u ponedjeljak, 3. i 17. veljače  u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu u Osijeku (Strossmayerova 58) s početkom u 19:30 sati. 

Biblijsko-molitvena večer pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata održat će se u ponedjeljak, 10. veljače u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (Strossmayerova 58) s početkom u 19:30 sati.

Socijalna tribina pod vodstvom mr. Igora Jakobfija održat će se u četvrtak, 13. veljače u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (Strossmayerova 58) s početkom u 19:30 sati.  

Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju “Sveti Ivan Pavao II.” i Povjerenstvo za brak i obitelji osječkih dekanata organizira “Obiteljski četvrtak” – niz predavanja o prigodnim bračnim i obiteljskim temama. Predavanja će se održavati u Pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (Strossmayerova 58) s početkom u 19:30. Sljedeće predavanje održat će se 27. veljače 2020. na temu Kako uspješno komunicirati i živjeti u braku kad nema biološkog potomstva? a izlagat će Monika Ećimović, učiteljica engleskog jezika i razredne nastave, psihologinja, psihoterapeutkinja.

Plakat je dostupan OVDJE, a raspored ostalih susreta pogledajte u nastavku:  

 

 

26. ožujka 2020.Kako izići na kraj s pametnim telefonima i inteligentnom djecom? – dr. sc. Ivan Uldrijan, komunikolog, Hrvatsko katoličko sveučilište.

23. travnja 2020.  Gdje je Gospodin kad se muž i žena svađaju? – Tomislav Balen, inženjer elektrotehnike, specijalizant Diplome na Papinskom teološkom institutu Ivan Pavao II. za brak i obitelj, obiteljski medijator, obiteljski savjetnik iz smjera transakcijske analize/Danijela Balen, teologinja, katehetkinja, specijalizantica Mastera na Papinskom teološkom institutu Ivan Pavao II. za brak i obitelj, obiteljski medijator, obiteljska savjetnica iz smjera transakcijske analize.

28. svibnja 2020. – Bračna komunikacija i komunikacija s djecom – dr. sc. Sanda Dobrovoljski Smoljo, teologinja, psihologinja, psihoterapeutkinja, Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije.

18. lipnja 2020. Suosjećanje i ljubav kao lijek za bračne poteškoće – Ivana Stvorić, psihologinja, specijalizantica iz psihoterapije, Savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja/Doc. dr. sc. Josip Bošnjaković, teolog, psiholog, psihoterapeut, KBF Đakovo, HKS Zagreb, Bračno i obiteljsko savjetovalište.