Novi voditelji osječke Zajednice bračnih susreta

OVČARA/BREZNICA ĐAKOVAČKA (TU) – Osječka Zajednica bračnih susreta u subotu, 30. travnja organizirala je prigodno hodočašće u Duhovni centar Božjeg milosrđa na Ovčari nedaleko Đakova te Karmel sv. Josipa u Breznici Đakovačkoj. Tom prigodom izabran je i novi voditeljski par – Ivo i Mirjana Grgić s kojima u timu lokalnu zajednicu nastavlja voditi i vlč. Ivica Martić.

Ivo i Mirjana su vrijedni, Bogu predani i odgovorni članovi OZBS-a, roditelji šestero djece i aktivni župljani Župe sv. Josipa radnika u Osijeku.

U Duhovnom centru Božjeg milosrđa hodočasnike je dočekao duhovnik, vlč. Miro Tomas te ih tijekom kraće duhovne obnove uveo u pobožnost Božjem milosrđu. Potaknuo je prisutne na širenje Božjeg milosrđa riječju, djelom i molitvom. Karmelićanke su ih upoznale s poviješću i osobinama Karmela, spremno su odgovarale na njihova pitanja,posvješćujući im snagu svakodnevne molitve. Navedeni susreti članove osječke Zajednice potaknuli su na daljnji predani rad u apostolatu Hrvatske zajednice bračnih susreta. Inge i Željko Bilić