Najava događaja

Event Information:

 • Pet
  29.
  stu
  2019.

  Donatorska večer Marijinih obroka

  SLAVONSKI BROD (TU) - Volonteri Marijinih obroka Slavonski Brod organiziraju u petak 29. studenog Donatorsku večer Marijinih obroka. Prigodan zabavni program započinje u 19 sati u svečanoj dvorani Arena Gornja Vrba ul. 108. brigade 50. Uz ulaznicu od 60 kuna uključena je okrijepa uz švedski stol. Ulaznice se mogu preuzeti u butiku „Veronika” (Ul. Petra Krešimira IV. 15, od 8.00 do 19.30 sati).

  Riječ je o humanitarnoj večeri zabavnog karaktera tijekom koje će biti predstavljen rad i dosadašnji ostvareni projekti volontera "Marijinih obroka" te svjedočanstvo bračnog para iz Škotske, Magnusa Macfarlane-Barrowa, osnovača Marijinih obroke i njegove supruge Julie. Prikupljeni prilozi biti će proslijeđeni u središnjicu Udruge Marijini obroci u Zagreb, a omogućavaju dnevni obrok za 244 školske djece u kuhinji u Liberiji, koju treću godinu sponzoriraju članovi molitvene skupine Srca Isusova Slavonski Brod. Donacija za ulaznicu od 60 kuna omogućava jednom djetetu svakodnevni topli obrok za čak šest mjeseci.

  U nedjelju 10. studenoga volonteri organiziraju i likovnu koloniju u dvorani HVIDRA-e, a nastale darovane slike bit će ponuđene na aukciji tijekom Donatorske večeri.