Najava događaja

 • Uto
  16
  lis.
  2018

  OSIJEK (TU) - U sklopu II. godine programa „Resocijalizacija beskućnika – kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“, 16. listopada 2018. godine u 17 sati u Caritasovom Centru za prihvat beskućnika, J. J. Strossmayera 69, održat će se psihosocijalna radionica koju će voditi Ana Jurić, psiholog.

 • Sri
  17
  lis.
  2018

  OSIJEK (TU) - U Centru za prihvat beskućnika Caritasa Osijek, J. J. Strossmayera 69, u sklopu II. godine programa „Resocijalizacija beskućnika - kroz dnevni boravak do podrške pri zapošljavanju“ u srijedu 17. listopada 2018. godine u 17 satI održat će se informatička radionica koju će voditi Mario Balatinac.

 • Čet
  18
  lis.
  2018

  OSIJEK (TU) - U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (Strossmayerova 58) 18. listopada s početkom u 19:30 sati održat će se prvi „Socijalni četvrtak“ pod vodstvom mr. Igora Jakobfija.

 • Čet
  18
  lis.
  2018

  SLAVONSKI BROD (TU) - Članovi Hrvatskog katoličkog liječničkog društva (HKLD) Podružnica Slavonski Brod proslavljaju u četvrtak 18. listopada blagdan sv. Luke, zaštitnika liječnika i zagovornika svoga društva. Svečano misno slavlje u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva s početkom u 18.30 sati predvodit će duhovnik HKLD-a vlč. Robert Farkaš.

 • Čet
  18
  lis.
  2018

  OSIJEK (TU) - Caritasov Centar za dijete u Osijeku nastavlja s održavanjem radionica razvojne gimnastike za bebe tzv. Baby fitness. Sljedeća radionica održati će se u četvrtak, 18. listopada 2018. u prostorijama Centra za dijete u Osijeku, Vukovarska 156 s početkom u 16 sati. Vježbe su predviđene za djecu do 9 mjeseci starosti. Radionicu vodi Andrijana Komljenović, viši fizioterapeut. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

 • Pet
  19
  lis.
  2018

  OSIJEK (TU) - Dokumentarni film i knjiga Romana Leljaka “Mit o Jasenovcu” bit će predstavljeni 19. listopada u 19:30 sati u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek, a u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ i Društva Huda Jama Zagreb.

  Promotivni materijali dostupni su ovdje: PLAKAT 1; PLAKAT 2; ZA MREŽNE STRANICE; POZIVNICA

 • Ned
  21
  lis.
  2018

  BOŠNJACI (TU) - U nedjelju, 21. listopada Župa sv. Martina biskupa u Bošnjacima proslavit će 70. obljetnicu dolaska Milosrdnih sestara Sv. Križa u Bošnjake te njihova kontinuiranog života i rada u pastoralu. Misu u 11 sati predvodit će vlč. dr. Zdenko Ilić, a pjevanjem će animirati samostanski zbor sestara iz Đakova. Na ovu proslavu pozvane su sestre koje su nekada djelovale u Bošnjacima, te provincijalno vodstvo.

 • Ned
  21
  lis.
  2018

  ĐAKOVO (TU) – U nedjelju 21. listopada 2018. u đakovačkoj prvostolnici biti će đakonsko ređenje. Polaganjem ruku i posvetnom molitvom nadbiskupa Đure Hranića, tijekom misnog slavlja koje započinje u 10,30 sati, sveti red đakonata primiti će: Krešimir Bošnjak (Župa Rođenja BDM Višnjevac), Luka Ćosić (Župa sv. Josip Radnik Slavonski Brod), Dominik Nedeljković (Župa sv. Josip Radnik Osijek), Filip Sertić (Župa Rođenja sv. Ivana Krstitelja Sibinj) te Domagoj Vidaković (Župa sv. Grgura Velikog Šljivoševci, filijala Kućanci).

 • Ned
  21
  lis.
  2018

  SLAVONSKI BROD (TU) - Ugledni ansambl Zagrebački solisti ponovno će gostovati u Slavonskom Brodu te će u nedjelju 21. listopada s početkom u 19.30 prirediti koncert u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva. Na programu su djela poznatih svjetskih autora Maura Giulianija, talijanskoga kompozitora i virtuoza s prijelaza 18. u 19. stoljeće, te njegova nešto starijega i dugovječnijeg suvremenika Wolfganga Amadeusa Mozarta. 

 • Pon
  22
  lis.
  2018

  OSIJEK (TU) - U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek (Strossmayerova 58) 22. listopada s početkom u 19:30 sati održat će se prva „Biblijsko-molitvena večer“ pod vodstvom vlč. Krešimira Bulata.