Ljetovanje u Zatonu: Kome pripada tvoje srce?

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira tematsko ljetovanje u Zatonu za mlade od 18. do 30. godine života. Mladi će se moći prijaviti isključivo i samo preko Google obrasca putem linka: https://forms.gle/QueQE8iLZHPAVNnGA. Tema ovogodišnjeg ljetovanja je: Kome pripada tvoje srce?. Tijekom tjedan dana mladima će biti ponuđene radionice na temu teologije tijela a s njima će raditi svećenici i animatori za rad s mladima.

Prijave za ljetovanje traju do 20. srpnja i prilikom prijave potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 200 kuna na račun DUHOS-a: HR4523400091110773579, opis plaćanja: DONACIJA (ljetovanje u Zatonu, ime i prezime polaznika). Puni iznos od 900,00 kuna potrebno je uplatiti do 25. srpnja. U cijenu su uključeni prijevoz, hrana, noćenje i ulaz u kamp. U slučaju odustajanja kotizacija od 200,00 kuna neće biti vraćena, ni puni iznos od 900 kuna, već je potrebno naći zamjenu odnosno osobu koja bi išla na ljetovanje umjesto onoga tko odustaje. Ljetovanje traje od 16. do 23. kolovoza ove godine.

Molimo Vas da potaknete mlade iz svojih župa na prijavu i polazak. Svakako valja obratiti pažnju na dob, ne mogu se prijaviti mlađi od 18 i stariji od 30 godina, za njihovu dob u pastoralnom radu naše nadbiskupije postoje događanja u koja se mogu uključiti.

vlč. Mario Žigman
nadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih