Dekanatski susreti – obnove bračnih parova

 

Na proljetnim dekanatskim susretima – obnovama bračnih parova naglasak će se staviti na radionice, promišljanja, sadržaj koji će obogatiti, osnažiti, ohrabriti, učvrstiti te ojačati bračne parove u njihovoj međusobnoj komunikaciji.

Radionice pod naslovom Molitva u obitelji: temelj rasta i sazrijevanja i Iskreni susret supružnika izradili su članovi Nadbiskupijskog povjerenstva za brak i obitelj naše nadbiskupije: Sanja Kopunović Legetin, univ. spec. theol. i Petar Kopunović Legetin dipl. theol.

Osim za proljetne dekanatske susrete – obnove bračnih parova, ove radionice moguće je iskoristiti i za susrete roditelja prvopričesnika i krizmanika.

Raspored održavanja jesenskih i proljetnih susreta po dekanatima

 


Na jesenskim dekanatskim susretima – obnovama bračnih parova naglasak će se staviti na radionice, promišljanja, sadržaj koji će obogatiti, osnažiti, ohrabriti, učvrstiti te ojačati bračne parove u njihovoj međusobnoj komunikaciji.

U prilogu su dvije radionice različitog pristupa i sadržaja u bračno-obiteljskoj komunikaciji. Radionice pod naslovom Korijeni našeg zajedništva i Pravila za dobar razgovor izradile su bračno obiteljske savjetnice Suzana Matošević, dipl. theol., Elizabeta Matuzović, dipl. theol. i Ivana Stvorić, mag. psih.

Korijeni našeg zajedništva
Pravila za dobar razgovor