ĐAKOVO (TU) – Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije obavještava sve koji žele volontirati u kampu za izbjeglice u Slavonskom Brodu (Industrijska zona – Bjeliš) da slijede sljedeći postupak za izdavanje akreditacija za ulazak u kamp:

1. Poslati ime, prezime, OIB, mjesto i župu iz koje dolaze na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

2. Koordinator Caritasa popis šalje MUP-u na provjeru, te HCK i GD Crvenog križa u Slavonskom Brodu na znanje. Nakon toga, po mogućnosti u grupama, dolazi se osobno u kamp gdje službena osoba MUP-a fotografira svaku osobu i izdaje važeću akreditaciju. Akreditacija vrijedi za neograničen broj ulazaka, do opoziva.

Radno vrijeme MUP-a na ulazu u kamp u Slavonskom Brodu za fotografiranje i izdavanje akreditacije je od ponedjeljka do petka od 9 do 13 sati.

3. Caritasovim volonterima koji su se već registrirali za volontiranje u izbjegličkom kampu u Opatovcu akreditacije vrijede i za kamp u Slavonskom Brodu. Na ulazu u kamp potrebno je javiti se djelatnicima MUP-a i pokazati akreditaciju iz Opatovca.

Ukoliko ste se akreditirali kao volonter Caritasa, a nećete volontirati u Slavonskom Brodu, lijepo molimo da svoje podatke s akreditacije pošaljete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., koordinatorici Margareti Gregić. Vaši podatci biti će proslijeđeni u MUP kako bi se akreditacije poništile.

Tiskovni ured

divider