OSIJEK (TU) - U Caritasovom Centru za prihvat beskućnika 20. veljače 2018. godine predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te stručna savjetnica Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Jagoda Ringel održala je radionicu na temu: Usluge Zavoda za zapošljavanje s naglaskom na mjere aktivne politike zapošljavanja. Cilj radionice bio je informirati korisnike o mogućnostima koje pruža Zavod za zapošljavanje u vezi obrazovanja, prekvalifikacije i samozapošljavanja te zainteresirati ih da se uključe u neku od mjera koja bi ih učinila konkurentnima na tržištu rada.  Ivona Ivanović Srnović

OSIJEK (TU) - U utorak 20. veljače u prostorima osječke župe sv. Ćirila i Metoda održan je prvi korizmeni seminar u organizaciji studentske udruge Duhos pod nazivom „O najboljem selfiju“, a kojega je predvodio studentski kapelan pater Arek Krasicki, CSSp. Susret je započeo kratkim razmatranjem glavnih scena iz filma Pasija, gdje su okupljeni mogli promišljati o veličini patnje koju je Isus podnosio tijekom križnog puta.

Opširnije...

ĐAKOVO (TU) - U prostorima Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu 17. veljače 2018. održan je peti seminar za bračne parove pod nazivom Stres i brak – načini suočavanja sa stresom u braku. Na seminar se odazvalo 40-ak bračnih i zaručničkih parova te 10-ak djece koju su animirale studentice fakulteta.

Opširnije...

OSIJEK (TU) - Prva u ciklusu korizmenih tribina srijedom pod naslovom Obitelj – svetište ljubavi i života. Promišljanja o apostolskoj pobudnici Radost ljubavi pape Franje u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju »Sv. Ivan Pavao II.«  održana je 21. veljače u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek.

Opširnije...

OSIJEK (TU) - I tijekom veljače u pastoralnim prostorima pri Vikarijatu Osijek održana je biblijsko-molitvena večer i biblijska tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju "Sv. Ivan Pavao II.". 

Opširnije...

divider