Drugoga dana Susreta, u nedjelju, 30. travnja, oko 29 000 prijavljenih sudionika Susreta okupit će se u Gradu heroju, Vukovaru, na središnjem euharistijskom slavlju. U Vukovaru će ih dočekati domaćini, organizatori Susreta uz nadbiskupa Đuru Hranića i svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije. Euharistijskome slavlju nazočit će i nad/biskupi i svećenici iz cijele Hrvatske i inozemstva

Program Susreta započet će molitvom na Memorijalnom groblju odakle će mladi u koloni krenuti prema gradu. Misa je u 11:30 sati, a od 13:00 sati mladi će imati priliku sudjelovati u programu po gradu Vukovaru (koji uključuje radionice, molitve, koncerte, predstave...) i besplatno se voziti autobusima po Vukovaru kako bi vidjeli sve znamenitosti i spomen obilježja. Program završava velikim koncertom u 18:00 sati na kojem nastupaju Opća opasnost, Alan Hržica, sestre Husar i Božja pobjeda.

Grupe koje žele, a koje su to prethodno najavile, mogu ostati i treći dan, 1. svibnja, a program u ponedjeljak organiziraju sami.

                                                                       
divider