KRAPANJ (TU) - Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira treći psihološko-duhovni seminar Muškarac između zemlje i neba na temu „Snažan i hrabar muškarac kršćanin današnjeg vremena“. Seminar će se održati od 15. - 18. lipnja 2017. godine na Krapnju u kući Emaus. Voditelji su: Ivo Jozić (teolog, psiholog, psihoterapeut, bračni i obiteljski savjetovatelj, Freiburg, Njemačka), Marinko Pehar (savjetnik za poduzetništvo i coach, Freiburg, Njemačka), Đurica Pardon (svećenik, župnik, Punitovci, Hrvatska) i Josip Bošnjaković (svećenik, psiholog, psihoterapeut, Osijek, Hrvatska). Sudjelovati mogu punoljetni muškarci, a više informacija o seminaru, programu i mogućnostima prijave dostupno je OVDJE.  

TORDINCI (TU) - Povodom 100. obljetnice ukazanja Majke Božje u Fatimi, u Župi Presvetog Trojstva u Tordincima svečano će se proslaviti blagdan Fatimske Gospe – u subotu, 13 svibnja. Euharistijsko slavlje u 19 sati predvodi mons. dr. Marin Srakić, nadbiskup u miru. Nakon sv. mise slijedi procesija sa svijećama i kipom Fatimske Gospe. Proslavi prethodi trodnevna priprava (10., 11. i 12. svibnja), s prigodnim pobožnostima, prilikom za ispovijed te sv. misom u 19 sati.

OSIJEK (TU) - Socijalna tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi mr. Igor Jakobfi, održat će se u srijedu, 3. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

OSIJEK (TU) - Biblijska tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi dr. sc. s. Silvana Fužinato, održat će se u ponedjeljak, 8. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

OSIJEK (TU) - U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u prostorima Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58) u utorak, 2. svibnja u 19:30 sati dr. sc. Anica Bilić i mr. sc. Luka Marijanović održat će predavanje na temu Život i djelo Stjepana Adžića.

divider