Institut za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II."
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
[email protected]
031/802 305
Margareta Gregić, tajnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
031/253 932

Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ ovim putem želi Vas upoznati sa događanjima koje organizira u skladu sa svojim poslanjem. U narednom vremenu predviđena su pak sljedeća događanja.

  • Biblijsko-molitvena večer u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi vlč. Krešimir Bulat održat će se u četvrtak, 27. travnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).
  • U organizaciji Udruge katoličkih intelektualaca i Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u petak, 28. travnja u pastoralnim prostorima Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58) s početkom u 19 sati prof. dr. sc. Anđelko Akrap održat će predavanje Demografski trendovi u Hrvatskoj.
  • U organizaciji Instituta za novu evangelizaciju „Sv. Ivan Pavao II.“ u prostorima Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58) u utorak, 2. svibnja u 19:30 sati dr. sc. Anica Bilić i mr. sc. Luka Marijanović održat će predavanje na temu Život i djelo Stjepana Adžića.

  • Socijalna tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi mr. Igor Jakobfi, održat će se u srijedu, 3. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).
  • Biblijska tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi dr. sc. s. Silvana Fužinato, održat će se u ponedjeljak, 8. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

Ovim Vas putem pozivamo da pratite najave događanja i o istima obavještavate svoje župljane, vjeroučitelje, kolege. Zahvaljujemo na suradnji!

divider