Institut za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II."
Nadbiskupski vikarijat, Strossmayerova 58, 31000 Osijek

mons. dr. Vladimir Dugalić, predstojnik
[email protected]
031/802 305
Margareta Gregić, tajnica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
031/253 932

Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ ovim putem želi Vas upoznati sa događanjima koje organizira u skladu sa svojim poslanjem. U narednom vremenu predviđena su pak sljedeća događanja.

  • Socijalna tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi mr. Igor Jakobfi, održat će se u utorak, 16. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58). Tema tribine je "Socijalni aspekti kršćanskog odgoja i pravo na vjersku slobodu".
  • Ekumenska koordinacija Osječke regije i Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ organiziraju Ekumensku večer u čast Dobriše Cesarića „Sve što slutnja šapne“. Ekumenska večer će se održati u petak, 19. svibnja u 19 sati u Pastoralnom centru Vikarijata Osijek (J. J. Strossmayera 58). U programu će sudjelovati članovi Čitateljskog kluba Medicinske škole Osijek pod mentorstvom Alte Pavin Banović, mag. theol. et mag. bibl, Mirte Faktor, prof. te Vesne Kasač, prof. Uslijedit će nastup Nemanje Nešića i ansambla iz Novoga Sada koji će predstaviti cd u izdanju Croatia Recordsa „Sve što slutnja šapne“.

Pozivnica je dostupna - OVDJE!

  • Biblijsko-molitvena večer u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi vlč. Krešimir Bulat održat će se u petak, 26. svibnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).
  • Biblijska tribina u organizaciji Instituta za novu evangelizaciju “Sv. Ivan Pavao II.”, koju će voditi dr. sc. s. Silvana Fužinato, održat će se u ponedjeljak, 5. lipnja u 19:30 sati u prostorijama pastoralnog centra Vikarijata Osijek (Strossmayerova 58).

Ovim Vas putem pozivamo da pratite najave događanja i o istima obavještavate svoje župljane, vjeroučitelje, kolege. Zahvaljujemo na suradnji!

divider